skip to Main Content

Feestelijke eerste paal bij nieuwbouwproject De Fuik in Dussen!

De nieuwe eigenaren van de 11 nieuwbouwwoningen aan de Van der Dussenlaan waren aanwezig bij deze feestelijke mijlpaal. Op vrijdag 8 oktober is symbolisch de eerste heipaal de grond ingeslagen, op de plaats waar vroeger sporthal De Fuik en basisschool de Peppel gevestigd waren. De bouw is gestart!

Duurzaam wonen
In opdracht van Bouwlinie realiseert P. van Leeuwen Aannemersbedrijf in nieuwbouwproject De Fuik in Dussen 7 energiezuinige eengezinswoningen en 4 ruime levensloopbestendige woningen. De eengezinswoningen zijn straks van veraf herkenbaar aan de bijzondere, geknikte daken. De levensloopbestendige patiowoningen zijn zo opgezet dat het mogelijk is om beneden, gelijkvloers te wonen. De 11 woningen zijn gasloos en voorzien van vloerverwarming, een lucht/water-warmtepomp en zonnepanelen. De nieuwe eigenaren zijn direct klaar voor een duurzame toekomst.

Officiële start
Op vrijdagmiddag 8 oktober is samen met de woningeigenaren en genodigden stil gestaan bij de start bouw. Wethouder Hans Tanis van de gemeente Altena had de eer de eerste heipaal te slaan. Ook was er de gelegenheid voor de kopers om elkaar te leren kennen. Het werd een gezellig samenzijn voor de toekomstige buren.

Thomas Oevermans van Aannemersbedrijf P. van Leeuwen: “We zijn blij om aan de slag te gaan met de daadwerkelijk realisatie van de woningen. We gaan voor een voorspoedige bouw en we hopen de woningen rond de zomer van 2022 op te kunnen leveren. Het slaan van de eerste paal blijft een bijzonder moment, waar we graag de toekomstige bewoners bij betrekken. Uiteindelijk worden deze woningen hun nieuwe thuis.”

share

TwitterFacebookLinkedIn

Copyright 2021 P. van Leeuwen | Realisatie Toon

Back To Top