18 januari 2024

Project uitgelicht: Albeka Nieuwegein en Zoetermeer

Kantoorinrichter Albeka koos voor nieuwbouw om een volgende groeistap te zetten. Aannemersbedrijf P. van Leeuwen kreeg opdracht het bedrijfspand met showroom in Nieuwegein (2.371 m2) te bouwen. Daarna volgde de bouwteamopdracht voor het bedrijfspand met showroom in Zoetermeer (2.520 m2).

De nieuwe panden bestaan, naast de riante showroom, uit opslag- en kantoorruimte. Het ontwerp is van De Roon Architecten. Er is een aangenaam binnenklimaat dankzij de energievoorziening uit duurzame warmtepompen en pv-zonnepanelen. We waren naast de nieuwbouw ook verantwoordelijk voor de terreininrichting en de aanleg van parkeerplaatsen. Hans Bahlman van VastgoedNL begeleidde het project. Samen met architect René de Roon zette hij het ontwerp en de installaties voor het project in Nieuwegein in gang. Bovendien bracht hij ons in contact met Albeka, wat tot de beide mooie opdrachten leidde.

Als bouwteamaannemer zijn we graag vroeg in het traject van de partij. Dan kunnen we meedenken over optimalisaties in ontwerp en uitvoering. Voor Albeka bedachten we bijvoorbeeld een aanpassing in de constructie en in bouwkundige details. Zo bereiken we voor onze klanten het beste in kwaliteit, budget en planning.

Albeka levert nieuwe en gebruikte kantoormeubelen voor een duurzame kantoor- en bedrijfsinrichting. De showrooms zijn een goede aanvulling op de webshop. Sterker nog, de mooie uitstraling van de nieuwe panden in Nieuwegein en Zoetermeer creëert extra vertrouwen, waardoor het aantal grote orders significant is toegenomen! Kijk, daar dragen wij graag ons steentje aan bij.

“De no nonsense-mentaliteit beviel me gelijk. Van Leeuwen stond open voor samenwerking met onze partners en voor de toepassing van innovaties. Dat getuigt van flexibiliteit. Door de samenwerking in het bouwteam konden we snel schakelen”, Nelis van der Hoek, directeur/eigenaar van Albeka

Deel dit bericht:
Terug naar nieuwsoverzicht