Altijd kwaliteit
voor een tevreden klant

“We willen maar één soort klant en dat is een tevreden klant”. Die uitspraak van oud-eigenaar Piet van Leeuwen is nog altijd onze leidraad. Na 35 jaar droeg hij het stokje over aan zijn zonen Arie, Govert, Peter en Jelle van Leeuwen en Cees den Otter. Piet is gestopt, maar de warme familiecultuur is gebleven met dezelfde oprechte intentie: altijd kwaliteit leveren voor een tevreden klant.

Ons hechte team van betrokken vakmensen en ons sterke netwerk van trouwe partners zijn het fundament. Als mensgericht familiebedrijf hebben we oog voor ieders belangen, zijn open en transparant én … afspraak is afspraak! Daarmee stimuleren wij een open samenwerking op basis van onderling vertrouwen. En dat levert het beste resultaat voor u als opdrachtgever op.

Kwaliteit gaat over duurzaamheid: duurzaam samenwerken en duurzaam bouwen voor een duurzaam resultaat. Kwaliteit gaat ook over proces. Dankzij Lean, BIM en ons kwaliteitssysteem zorgen we voor uitstekende procesbeheersing. In onze eigen werkplaats tonen we ons vakmanschap met op maat gemaakte prefab hout- en betonbouw. Veel materieel hebben we in eigen beheer, wat eveneens bijdraagt aan onze flexibiliteit en kwaliteit van werken. Met zorgvuldige werkvoorbereiding en vastgelegde werkmethodes zetten we in op een soepele uitvoering. En gaat er eens iets mis? Dan lossen we het op.

Oprecht het beste willen doen, dat is typisch Van Leeuwen.

Meer weten?
Wij helpen u graag verder.