skip to Main Content

AANNEMERSBEDRIJF P. VAN LEEUWEN: KWALITEIT SINDS 1979

Ons bedrijf werd in 1979 opgericht door Piet van Leeuwen en is in 2014 overgenomen door de 4 zonen Arie, Govert, Peter & Jelle van Leeuwen en Cees den Otter. Hoewel we sinds die tijd een flinke ontwikkeling hebben doorgemaakt, zijn we in alles een echt familiebedrijf gebleven. U kunt rekenen op een hecht team van betrokken en vakbekwame mensen die in openheid met u samenwerken en altijd kiezen voor kwaliteit.

ONTDEK DE KRACHT VAN PERSPECTIEF

SAMEN STERK
MET TOEWIJDING
& VAKMANSCHAP

Bouwen draait om samenwerking. Het beste resultaat bereik je immers alleen vanuit oprechte betrokkenheid: schouder aan schouder de klus klaren, met ambitie, toewijding én plezier. Onze mensen zijn vakbekwame specialisten die hun passie meenemen naar elk project. Samen met u staan we sterk, en werken we oplossingsgericht aan het beste resultaat.

BETROKKEN PARTNER
VAKBEKWAME SPECIALISTEN
OPLOSSINGSGERICHTE AANPAK
OPTIMALE SAMENWERKING

OPENHEID GEEFT
BOUWEN EXTRA
VERTROUWEN

Een goede samenwerking vraagt om vertrouwen: je moet immers op elkaar kunnen bouwen. Daarom vinden wij open communicatie, korte lijnen en transparantie zo belangrijk. Daar hoort ook een goede kwaliteitszorg bij. We voldoen uiteraard aan alle veiligheidsvoorschriften en hebben de modernste voorzieningen in huis om kwaliteit optimaal te kunnen waarborgen.

HELDERE AFSPRAKEN
TRANSPARANTE WERKWIJZE
VEILIGHEID EN KWALITEIT
VERTROUWEN ALS BASIS

EEN EFFICIËNTE AANPAK
VOOR NOG MEER
PERSPECTIEF

Elk project vereist een eigen aanpak. Wij plaatsen daarom elke opdracht in perspectief en stemmen onze werkwijze af op het doel, de opdrachtgever en de eindgebruiker. Wat voor alle projecten hetzelfde is, is de combinatie van de juiste mensen, een efficiënte aanpak en een constante kwaliteit. En natuurlijk: een scherpe prijs en oog voor de toekomst.

RESULTAATGERICHTE AANPAK
EFFICIËNT EN KWALITEIT
ALTIJD STREVEN NAAR BETER
DUURZAAMHEID VOOROP

ONZE DISCIPLINES

VAN WONINGBOUW TOT UTILITEIT

We zijn actief in de meest uiteenlopende projecten, van klein tot zeer groot. U komt ons vaak tegen in de woningbouw en utiliteit, maar we realiseren bijvoorbeeld ook zorgcomplexen, scholen en parkeergarages. Wat het project ook is, onze aanpak is altijd hetzelfde: samen werken in perspectief. Benieuwd wat dat oplevert? Bekijk dan onze projecten.

ONZE WERKPLAATS

MODERNE VOORZIENINGEN IN EIGEN HUIS

We investeren niet alleen in onze mensen, maar ook in onze werkplaats. Topkwaliteit vraagt immers om de beste randvoorwaarden. Doordat we de modernste voorzieningen in eigen huis hebben, kunnen we u naast topkwaliteit ook maatwerk, snelheid en continuïteit bieden. Ook dat is samen bouwen in perspectief.

Copyright 2021 Aannemersbedrijf P. van Leeuwen | Realisatie Toon

Back To Top