21 december 2023

Project Notehoeve in Ottoland opgeleverd

Trots op het prachtige project Notehoeve in Ottoland, ontwikkeld door Den Otter Van Leeuwen Projectontwikkeling in de Gemeente Molenlanden!

Alle bewoners hebben inmiddels al even de sleutel van hun nieuwe woning ontvangen. Op deze bijzondere plek staan nu 14 karakteristieke, landelijke woningen, waar ooit acht generaties lang de familie Aantjes woonde. Met respect voor het verleden hebben wij het plan Notehoeve ontwikkeld en gerealiseerd, met een ontwerp dat recht doet aan de agrarische historie. Het boerenerf is in ere gehouden, met hedendaags comfort, waarover zowel de bewoners als de omgeving zeer tevreden zijn.

Nelleke Timmer, bewoonster van het project Notehoeve: ‘Ik ben echt hartstikke tevreden over alles. Als boerendochter vind ik het boerenerf en het uitzicht op de polder erg mooi. We wilden graag in Ottoland blijven wonen, maar ik moest 7 jaar wachten omdat er zo weinig werd gebouwd. Ik ben heel dankbaar dat ik hier nu woon. Een volgende woning zou ik weer door Aannemersbedrijf P. van Leeuwen laten bouwen, want ze willen het beste voor je. Het is een trouw bedrijf met een kloppend hart.’.
 
De woningen zijn verdeeld over zeven royale rijwoningen, zes stijlvolle 2-onder-1-kapwoningen en één unieke vrijstaande woning in een besloten hof aan het Notenerf. Allemaal ruim van opzet en afgewerkt met hoogwaardige materialen, zoals chique keramische dakpannen in rood en antraciet, dakoverkraging en een zinken dakgoot. Het ontwerp van der Padt & Partners ademt de sfeer van het verleden, met groene ‘staldeuren’ en traditioneel metselwerk.

Deel dit bericht:
Terug naar nieuwsoverzicht