2 april 2024

45-jaar Aannemersbedrijf P. van Leeuwen

Een bijzonder moment: we vieren ons 45-jarig bestaan! Op 1 april (geen grap) zijn Cees den OtterArie van LeeuwenGovert van LeeuwenPeter Van leeuwen en Jelle van Leeuwen al 10 jaar eigenaar van Aannemersbedrijf P. van Leeuwen. De warme familiecultuur met oprechte betrokkenheid is met hen méér dan overeind gebleven.

We bedanken onze klanten voor het vertrouwen om vele mooie, diverse projecten te mogen realiseren. Daar zijn we trots op! En ook op de samenwerking met onze vaste partners en de trouwe inzet van onze collega’s die dag in, dag uit voor elkaar en onze opdrachtgevers klaarstaan.

De laatste jaren zijn onze mensen nog meer op de juiste plek terechtgekomen waar hun vakmanschap het best tot zijn recht komt. We hebben geïnvesteerd in kwaliteitsborging, digitalisatie en standaardisatie. We zijn selectief in de keuzes die we maken, om datgene te doen waar we het sterkst in zijn, met als doel tevreden opdrachtgevers.

Als je op elkaar kunt bouwen, bereik je des te meer in kwaliteit, efficiëntie en duurzaamheid. Met elkaar lukt dat. We blijven dicht bij onszelf, zoals het 45 jaar geleden begon.

We kijken uit naar volgende mooie projecten!

Deel dit bericht:
Terug naar nieuwsoverzicht