5 maart 2024

Kleuters geven startsein voor de bouw (College) Ariane de Ranitz en De Hoogstraat Revalidatie

Op vrijdag 1 maart 2024 is de bouw van College Ariane de Ranitz VSO en Ariane de Ranitz en De Hoogstraat Revalidatie in Gemeente Utrecht officieel gestart, doordat de kleuters het bouwbord hebben onthuld. De allerkleinsten ontvingen hiervoor een groot applaus.

De nieuwe school heeft straks een omvang van 8384 m² en biedt onderwijs, opvoeding en pedagogische begeleiding aan. Daarnaast biedt de Hoogstraat Revalidatie zorgbehandelingen binnen de school, verzorgd door een vast team van professionals
 
De nieuwbouw is van grote betekenis voor de school maar bovenal voor de leerlingen. Ed Knies, bestuurder van DKP Onderwijsgroep, zegt hierover: “In veel situaties moeten onze leerlingen met al hun beperkingen zich aanpassen aan hun leefomgeving. We zijn blij dat wij met dit nieuwe gebouw de leefomgeving op school aan kunnen passen aan onze kinderen. Onze leerlingen verdienen de beste plek.”
 
“Met het startsein van de bouw door de leerlingen bereiken we een mijlpaal in het bouwproces. Samen realiseren we, als bouwteam, een school die klaar is voor de toekomst, zowel voor de huidige als toekomstige leerlingen/gebruikers. We kijken uit naar een voorspoedige bouw,” aldus Cees den Otter, directeur bij Aannemersbedrijf P. van Leeuwen.

Deel dit bericht:
Terug naar nieuwsoverzicht