6 maart 2024

Video biobased verbouwing en cellulose inblazen bij boerderij Vlakkenburg

We hebben een duurzame mijlpaal bereikt in de biobased verbouwing van boerderij Vlakkenburg tot multifunctioneel centrum in Rhoon. Het duurzame isolatiemateriaal cellulose is ingeblazen in de voorzetwanden tegen de gevel.

Onze projectleider/werkvoorbereider, Dennis Kooyman, vertelt in de video met enthousiasme over de biobased verbouwing zoals het inblazen van cellulose en andere duurzame toepassingen, die we uitvoeren in opdracht van de provincie Zuid-Holland en gebiedscoöperatie Buijtenland van Rhoon.

Gebiedscoöperatie Buijtenland van Rhoon, laat weten: “Dit is een mooie stap naar het verduurzamen van een van de boerderijen in het Buijtenland van Rhoon zodat we die straks als multifunctionele ruimte kunnen gebruiken. Passend bij het gebied en de doelen uit ons Streefbeeld.”

We werken nauw samen met RoosRos Architecten. “Bio-logica integreren in ontwerpen zorgt voor gezondere gebouwen én veel minder milieu-impact. Deze biobased transformatie van boerderij naar multifunctioneel centrum is daar een mooi voorbeeld van”, zegt Simon Hanemaaijer van RoosRos Architecten.

We zijn ontzettend trots op de samenwerking in dit project

Deel dit bericht:
Terug naar nieuwsoverzicht