Kwaliteit, veiligheid
en vakmanschap

Aannemersbedrijf P. van Leeuwen staat voor kwaliteit, veiligheid en vakmanschap. Daar horen uitstekende werkvoorbereiding en zorgvuldige procesbeheersing bij. Dat wij onze processen op orde hebben, blijkt wel uit onze certificeringen voor ISO 14001 (milieumanagement), ISO 9001 (kwaliteitsmanagement), VCA (veiligheid, gezondheid en milieu), SKH-KOMO BRL 0801 (houten gevelelementen) en FSC (duurzaam bosbeheer). Om kopers van woningen extra zekerheid te bieden, zijn we aangesloten bij Woningborg voor een betrouwbare afbouwgarantie. Met de diverse certificeringen onderstrepen wij ons vakmanschap, hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Als ISO 14001-gecertificeerde aannemer zijn we in staat onze bedrijfs- en werkprocessen steeds verder te verduurzamen en u als opdrachtgever te ondersteunen bij het duurzaam certificeren van uw projecten. Door onze certificering verloopt dit proces veel efficiënter.

Als ISO 9001- en VCA-gecertificeerde aannemer hebben we onze processen op orde. Niet alleen voor de kwaliteit, maar ook qua veiligheid. Dat ziet u terug in de veilige en soepele uitvoering en in het hoge niveau van het eindresultaat.

Met het KOMO-keurmerk onderstrepen we de kwaliteit van de houten gevelelementen die we in onze eigen werkplaats prefabriceren. We voldoen aan de eisen voor onder meer houtkwaliteit, verlijming en coating, waarmee we een lange levensduur voor bijvoorbeeld houten kozijnen garanderen.

Als FSC-gecertificeerde aannemer kunnen wij voor verschillende houttoepassingen desgewenst het FSC-certificaat afgeven, afhankelijk van het project. Zo helpen wij u als opdrachtgever om uw duurzaamheidsdoelen te behalen.

3298/21