21 februari 2024

Omvangrijk project in uitvoering voor Van der Vlist Transport Group in Moerdijk

Voor Van der Vlist Transport Group hebben we een prachtig project in uitvoering in het havengebied van de gemeente Moerdijk. In bouwteam realiseren we 16.000 m² bedrijfsruimte en 1.500 m² kantoorruimte en een portiersgebouw van 150 m². In onze werkplaats in Meerkerk vervaardigen we de kozijnen en prefab hsb-elementen voor het kantoor en portiersgebouw, die o.a. zijn afgewerkt met steenstrips. Dit doen we om het bouwproces op locatie efficiënter te laten verlopen, de maximale kwaliteit te leveren en het werkplezier.

Van der Padt & Partners heeft de nieuwbouw ontworpen met het oog op het op- en overslaan van verschillende soorten goederen en materieel, die worden getransporteerd via water, weg en spoor. Ook verzorgt René van Houwelingen het bouwmanagement.

Van der Vlist Transport Groep is een internationaal transportbedrijf dat gespecialiseerd is in speciaal transport en logistieke oplossingen met meerdere vestigingen in binnen- en buitenland en is daarmee één van de Europese marktleiders op het gebied van logistiek.

We zijn trots op onze jarenlange samenwerking en de succesvolle realisatie van diverse bedrijfspanden, waaronder het kantoor en de garage/werkplaats in Schelluinen en opnieuw het vertrouwen te krijgen voor dit nieuwbouwproject in Moerdijk, dat onze projectleider André van Straaten en uitvoerder Peter van Leeuwen naar verwachting in het najaar van 2024 zullen opleveren.

Deel dit bericht:
Terug naar nieuwsoverzicht