Werkplezier en
ruimte voor groei

Bekijk onze vacatures

Interesse in een boeiende functie, een stageplaats of een leerlingplek bij ons bijzondere familiebedrijf met prachtige projecten? Je mag zijn wie je bent en doen wat je het beste kunt. En daar word je bij ons nog beter in!

Warme familiecultuur

Aannemersbedrijf P. van Leeuwen is sinds 1979 actief in de woningbouw en utiliteitsbouw. We hebben een warme familiecultuur en circa 70 medewerkers die gemotiveerd en vol enthousiasme voor onze opdrachtgevers en elkaar klaarstaan. Dit zijn trouwe ervaren krachten met slimme oplossingen en jonge leergierige mensen met nieuwe kennis en frisse ideeën. Samenwerking en werkplezier staan bij ons voorop!

Kansen voor ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons kan ontwikkelen. Daarom gaan we samen in gesprek over de toekomst en over je wensen en ambities. Als erkend leerbedrijf hebben we altijd een stageplek voor je en onze leermeesters helpen je graag. We bieden je opleidingen voor verdere ontwikkeling en specialisatie en voor certificering.

Kundige teamspelers

Wij zoeken teamspelers die gedreven, vakkundig en soms een tikje eigenwijs zijn om het beste resultaat voor onze klanten te bereiken. Heb je interesse? Solliciteer op een van onze vacatures of neem contact met ons op. We staan altijd open voor een kennismaking.

vacature
Technisch tekenaar/modelleur utiliteits- en woningbouw
vacature
Marketing – en communicatiemedewerker (24 – 32 uur)
vacature
Planontwikkelaar nieuwbouwprojecten woningbouw
vacature
Projectleider/werkvoorbereider bouwservice
vacature
Calculator
vacature
Projectleider/werkvoorbereider
vacature
Allround timmerman
vacature
Voorman uitvoerder
vacature
Bouwhulp
vacature
Voorman timmerman