15 september 2022

Start bouw De Notehoeve in Ottoland

In Ottoland zijn we gestart met de heiwerkzaamheden van “De Notehoeve”. Deze eigen projectontwikkeling, midden in het groene polderlandschap, bestaat uit 14 woningen.

De woningen, ontworpen door Van der Padt en Partners, zijn passend in het gebied en sluiten mooi aan bij de huidige boerderij op het erf, door middel van diverse karakteristieke toevoegingen, zoals omtimmerde bakgoten met daarboven de verspringende rollagen en de topgevel beëindiging met rode kantpannen. In het ontwerp wordt ook gerefereerd aan de stallen door de nagebootste staldeuren, de kleuren van het metselwerk en de pannen. Hierdoor blijft het gehele ensemble van het boerenerf in stand.

Een duurzaam project met veel aandacht voor het behoud van het huidige recreatieterrein en het polderlandschap, door onder meer het handhaven van zoveel mogelijk groen, de toepassing van duurzame materialen en het weglaten van beschoeiingen. Alle woningen zijn inmiddels verkocht.

Wij geven met dit project graag invulling aan de vraag naar nieuwe huisvesting binnen Ottoland en de Gemeente Molenlanden.

Deel dit bericht:
Terug naar nieuwsoverzicht