Passende en duurzame nieuwbouw

Met 3.000 m² winkelruimte en 1.000 m² parkeerkelder is Zwijnenburg Huis van de Mode in Meerkerk een pand met allure voor verschillende modemerken. Wij waren verantwoordelijk voor de bouw van het eigentijdse complex met ondergrondse parkeergarage. Bijzonder aan het ontwerp van RoosRos Architecten is de verfijnde inpassing in de omgeving: stedenbouwkundig aan de voorzijde en maritiem aan de achterzijde.

De pandgewijze opbouw aan de straatzijde past bij het karakter van de winkelstraat. Aan de achterzijde ligt het modehuis aan het water. Daarom is gekozen voor een uitvoering als scheepsloods, opgebouwd uit een staalconstructie met stalen beplating, wat het pand een industrieel karakter geeft.

Welke verantwoordelijkheid we ook hebben, we denken altijd mee over de constructie, de inrichting en een stijlvolle inpassing in de omgeving. En we hebben altijd oog voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Het pand is voorzien van een duurzame energie-installatie met warmte- en koudeopslag in de bodem.

Meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Gerelateerde projecten

Bussum
Karwei
Barendrecht
Outdoor XL