Zorg voor nieuwbouw én een transformatie

Voor Habion realiseerden we in Oudewater een nieuw woonzorgcomplex met een sfeervolle, comfortabele en praktische inrichting en goede voorzieningen. Want dat is belangrijk voor de bewoners en de zorgmedewerkers. Daarnaast hebben we het voormalige pand gesloopt en 42 nieuwe hoogwaardige seniorenappartementen gerealiseerd. Twee bijzondere projecten, ontworpen door Grunstra Architecten, met één en dezelfde aandacht en kwaliteit.

Graag zetten we ons vakmanschap in voor mensgerichte gebouwen. In dit geval bijvoorbeeld voor de combinatie van keramische en metselwerkgevels, inclusief aluminium kozijnen. Of voor de prefab betonnen galerijen en balkons, voorzien van robuuste stalen hekwerken. Complex in de uitvoering was de overkragende tweede verdiepingsvloer boven de vijver, maar wij houden wel van een uitdaging.

Dankzij goede afstemming in de voorbereidings- en uitvoeringsfase en dankzij Lean-planning samen met onze partners hebben we beide projecten in slechts 8 maanden gerealiseerd. Dit inclusief terreininrichting en bestrating rond het pand.

Meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Gerelateerde projecten

Beesd
Woonzorgcentrum Lingehof
Tiel
Markant