Kwaliteit, veiligheid en een optimaal bedrijfsproces

Van der Vlist Transportgroep is altijd bezig met kwaliteit, veiligheid en efficiency in het hele logistieke proces. Dat waren ook belangrijke aandachtspunten voor de nieuwbouw in Schelluinen.

De Europese marktleider, succesvol in speciaal- en zwaartransport en het assembleren van machines, wilde een efficiënt en duurzaam gebouw. Dankzij de kennis en optimalisaties die wij en de andere partners in het bouwteam inbrachten, bleven ook de kosten beperkt. De nieuwbouw is ontworpen door Van der Padt & Partners Architecten, een van de partners met wie wij in het bouwteam samenwerkten.

Wat is de beste routing? Hoe kunnen we kosten besparen zonder kwaliteit te verliezen? Aandachtspunten voor bedrijfspanden zijn bijvoorbeeld vloeistofdichte vloeren, sterke constructies en voorzieningen voor brandveiligheid. We denken mee, samen met onze partners, en gaan altijd voor kwaliteit en een optimaal bedrijfsproces.

We steken bovendien veel tijd in een goede werkvoorbereiding en dat leidde ook hier tot een soepele uitvoering. Inmiddels zijn de transportdivisies van Van der Vlist – met vrachtwagens, planning en werkplaats – vanuit Groot-Ammers verhuisd naar Schelluinen, vlak bij de A15. We zijn er trots op om voor dit soort prachtige bedrijven te werken.

Meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Gerelateerde projecten

Molenaarsgraaf
Monta
Nieuwegein en Zoetermeer
Albeka