Ontwerp en bouw van een veelzijdig duurzaam complex

Het sportcomplex in Asperen is voor vele doeleinden bestemd. Het heeft een sporthal voor sporten als voetbal, volleybal, turnen en badminton. Het beschikt over een voetbalkantine met buitenschoolse opvang. Het heeft tevens een cafetaria die ook voor de bezoekers van de recreatieplas een fijne plek is om even neer te strijken. Die veelzijdigheid vraagt om denkkracht, omdat de diverse gebruiksfuncties verschillende voorzieningen nodig hebben.

We nemen voor elk project onze verantwoordelijkheid, afhankelijk van de vraag en de contractvorm – in dit geval design & build in samenwerking met Van Hoogevest Architecten. Om een duurzaam pand te realiseren, dachten we mee hoe de accommodatie nog efficiënter en duurzamer ontworpen en gebouwd zou kunnen worden. Dit heeft geleid tot mooie duurzame elementen. Zo wordt er elektriciteit opgewekt met pv-zonnepanelen, is er via deze panelen een warm-tapwatervoorziening en zijn de isolatiewaarden hoog.

Het resultaat mag er zijn: een hoogwaardige, duurzame en sfeervolle locatie om te sporten, te spelen en te recreëren. Extra bijzonder is dat we dit prachtige project in samenspraak en in goede harmonie met de vrijwilligers van Sportstichting De Wiel mochten realiseren.

Meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Gerelateerde projecten

Ridderkerk
Sporthal De Wissel
Clubaccommodatie SV Meerkerk
Meerkerk
SV Meerkerk