Optimalisaties voor ambitieuze nieuwbouw

Perflexxion wilde een nieuw hoofdkantoor, passend bij het karakter en de groeiambities van dit uitzendbureau. Als bouwteamaannemer dachten we met de partners in het bouwteam mee om een transparant, comfortabel en duurzaam kantoor te realiseren, ontworpen door RoosRos Architecten.

In de bouwteamfase kwamen we met optimalisaties, zoals andere binnendeuren en beglazing: een stuk goedkoper zonder kwaliteit te verliezen. De demontabele staalconstructie en de slimme luifelconstructie leverden ook kostenbesparingen voor Perflexxion op. Onze kostenraming kwam nagenoeg overeen met de werkelijke kosten en zo hoort het ook.

Groot voordeel van een bouwteam is dat eventuele knelpunten vooraf worden getackeld en het voorbereidende werk al is gedaan. Dit levert een soepele uitvoering op. We leverden het project een paar weken eerder op dan gepland.

Het nieuwe hoofdkantoor is licht en toegankelijk. Houten elementen zorgen voor een warme, natuurlijke uitstraling. Duurzaam is het pand ook, zonder gasaansluiting. De pv-zonnepanelen op het dak leveren voor een groot deel de benodigde energie en alle buitenmaterialen zijn onderhoudsvrij. Perflexxion heeft met het karakteristieke hoofdkantoor een goede basis om de groeiambities waar te maken.

Meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Gerelateerde projecten

Houten
AB Midden Nederland
Amsterdam
Dedato