Drie keer uitbreiden, altijd kwaliteit

Na oplevering van de nieuwbouw voor OutdoorXL in 2005 hebben we het pand in Barendrecht inmiddels drie keer mogen uitbreiden. We gaan altijd voor duurzame samenwerking en vinden het bijzonder de groei van zo’n mooie onderneming hiermee te mogen faciliteren. Het geheel is inmiddels 8.000 m2 groot.

De winkel is opgebouwd uit een staalconstructie met betonvloeren. Het pand is voorzien van vloerverwarming en aangesloten op de stadsverwarming. De laatste uitbreidingen en verbouwingen hebben we in bouwteam met RoosRos Architecten uitgevoerd.

De winkel met opvallende luifel en grote glazen entreepuien is een prachtig onderkomen voor deze specialist in kampeer-, ski- en outdoorproducten, uiteenlopend van ski’s en skischoenen, rugzakken, kampeerspullen, tenten en kajaks tot een groot assortiment outdoor- en skikleding. De omvangrijke tentencollectie heeft op de tweede verdieping plek gekregen.

Het resultaat is mooi en functioneel. We denken graag mee om het assortiment van de winkelier goed tot z’n recht te laten komen en bezoekers een sfeervolle winkelomgeving te bieden. Kwaliteit in alles wat we doen is daarvoor een belangrijke voorwaarde.

Meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Gerelateerde projecten

Bussum
Karwei
Meerkerk
Zwijnenburg