Regie op proces en kwaliteit

Als aannemer en deels eigen ontwikkelaar realiseerden we voor plan De Nieuwe Botter in Barendrecht 70 stijlvolle huur- en koopappartementen met parkeerkelder. Vanaf de aanschaf van de grond hadden we de regie. Met ontwikkeling, engineering en uitvoering onder één dak zorgen we, samen met onze vaste partners, voor een goed lopend proces en hoge kwaliteit.

Samen met onze partners Erik van Erk Projectontwikkeling en RoosRos Architecten hebben we dit prachtige design & build-project gerealiseerd. Met Erik van Erk Projectontwikkeling waren we verantwoordelijk voor de ontwikkeling en samen met RoosRos Architecten namen we ontwerp en bouw voor onze rekening.

We stemden af met de gemeente, eigenaren en omwonenden en we regelden de vergunningen. We schakelden met makelaars, verzorgden de kopersbegeleiding, inclusief notariële en juridische afhandeling, en bewaakten de planning en de financiën. Onze vaste onderaannemers en leveranciers zijn daarbij een onmisbare schakel in het proces om een project goed te ontwikkelen en te realiseren. Ons eigen team vakmensen nam de bouw voor zijn rekening en leverde met de waterdichte parkeerkelder een goed stuk vakwerk af. De houtskeletbouw en kozijnen kwamen uit onze eigen werkplaats.

We hebben hoog ingezet op kwaliteit, duurzaamheid en inpassing in de omgeving. Zo houden we auto’s uit het zicht in de ondergrondse parkeerkelder. De gebouwgebonden installaties zijn energieneutraal dankzij circa 400 pv-zonnepanelen op de daken. Voor ventilatie in de woningen is er een warmteterugwinningsunit. Bovendien hebben we gekozen voor ledverlichting en verwarming met een warmtepomp met bodemlussen. Ook de sociale huurwoningen hebben, dankzij deze warmtepomp, zowel vloerverwarming als vloerkoeling, wat echt bijzonder is. De woningstichting is blij met deze duurzame voorzieningen en dit extra comfort voor de toekomstige bewoners.

We zijn er trots op dat we zo’n mooi resultaat voor onze opdrachtgevers en de bewoners hebben bereikt!

Meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Gerelateerde projecten

Ameide
Lekstaete
Utrecht
Maliespoor