Met bouwteam naar het beste resultaat

Een grote brand had het hoofdkantoor van e-commerce logistics-bedrijf Monta volledig in de as gelegd. Als bouwteampartner realiseerden we het nieuwe pand met kantoren en een warehouse, volgens het ontwerp van Architektenburo Bikker. Voorgestelde optimalisaties leverden de klant veel financieel voordeel op.

Met de bouwteampartners en onze eigen partners zaten we om tafel om tot de beste oplossingen te komen. In deze bouwteamfase stelden we voor de staalconstructie en de maatvoering aan te passen, wat grote kostenbesparingen voor Monta opleverde. De soepele uitvoering droeg bij aan de hoge kwaliteit van het eindresultaat, zonder restpunten bij de oplevering. Het nieuwe hoofdkantoor is een blikvanger in de omgeving, dankzij de grote glaspanelen en mooie houten gevelelementen die we in onze eigen werkplaats hebben geprefabriceerd.

Monta verzorgt de fulfilment voor webshops, ofwel de hele logistieke afhandeling van bestellingen. Met ruim 1.500 webshops als klant verwerkt het webshoporders voor zo’n 85% van de Nederlandse huishoudens! Daarnaast neemt het de verpakking van consumentenproducten voor diverse klanten voor haar rekening.

Eerder bouwden we voor Monta het nieuwe pand in Gorinchem en restylden we het voormalige kantoor in Molenaarsgraaf. Na de bouw van het stijlvolle en energieneutrale hoofdkantoor volgde de uitbreiding van de nieuwe vestiging in Lelystad. Uiteraard ook weer in bouwteam, dat voor de opdrachtgever het beste resultaat oplevert.

Onze duurzame samenwerking is een uitstekende basis om de sterke groeicurve van het succesvolle e-commerce logistics-bedrijf te faciliteren.

Meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Gerelateerde projecten

Schelluinen
Van der Vlist
Nieuwegein en Zoetermeer
Albeka