Bouwen met oog voor de behoefte van de klant

Het moest een gelijkvloerse woning worden, dat was de nadrukkelijke wens van de toekomstige bewoners. Voor onze vaste relatie hebben we inmiddels een prachtige, comfortabele villa gebouwd die helemaal aansluit op de persoonlijke omstandigheden.

De woning is ontworpen door Van der Padt & Partners Architecten. Het eindresultaat is prachtig, met mooie elementen als de gestucte gevels afgewisseld met natuurstenen gevelvlakken en slanke aluminium gevelpuien. De houten lamellen geven de woning een extra chique uitstraling. Ook het binnenwerk is bijzonder met hoogwaardige afwerking en luxe materialen. Het schitterende uitzicht op De Lek maakt het plaatje compleet.

Voor onze bijzondere relaties bouwen we met veel plezier ook hun particuliere woning. We kennen elkaar lang en goed. Zo hebben we voor deze vertrouwde relatie eerder al twee woningen gerealiseerd. Met grote betrokkenheid en met liefde voor het ambacht zetten we ons vakmanschap in. We dachten mee en zorgden met goede werkvoorbereiding en ons vakmanschap voor een soepele uitvoering. Na de eerste paal in april was de nieuwbouw al in november woonklaar. Niet alleen de bewoners, maar ook de buren waren zeer tevreden over het verloop en het resultaat. Daar doen we het voor!

Meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Gerelateerde projecten

Hagestein
Landelijke villa
Meerkerk
Boerderij De Hoek