Duurzame samenwerking, duurzaam resultaat

Samen met RoosRos Architecten bedachten we slimme oplossingen voor het nieuwe woonzorgcomplex voor Zorgcentrum Lingehof. De nieuwbouw is efficiënt in ruimtegebruik, waardoor aan de voorkant een groot terras met een tuin mogelijk werden. Ook kwam er een goed doordachte bevoorrading om transport door de gangen te voorkomen.

Vroeg meedenken doen we graag om onze expertise al in de ontwerpfase in te brengen. Kwaliteit, duurzaamheid en een goede prijs/kwaliteitverhouding waren ook in dit design & build-project belangrijke aandachtspunten. Stichting Zorgcentra Rivierenland gaf ons op basis hiervan het vertrouwen.

Voor warmte en koeling zijn warmtepompen, pv-zonnepanelen en vloerverwarming geïnstalleerd. Duurzaam zijn ook de onderhoudsvrije materialen en de uitgewerkte optie tot hergebruik. Alle appartementen in het zorgcentrum hebben namelijk eigen nutsaansluitingen en de constructie is geschikt voor aanbouw van balkons, zodat het complex in de toekomst is om te bouwen naar gewone appartementen.

We hebben de nieuwbouw turnkey opgeleverd, inclusief behang, vloerbedekking en schilderwerk. Onder onze verantwoordelijkheid deed bovendien onze vaste hovenier de aanleg van de tuin en de bestrating. Wij wensen dat de bewoners en de zorgmedewerkers lang plezier zullen hebben van dit mooie en comfortabele onderkomen!

Meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Gerelateerde projecten

Tiel
Markant
Oudewater
De Wulverhorst woonzorgcomplex