Mooi vakmanschap voor kwaliteit en comfort

Op het voormalige terrein van landbouwmechanisatiebedrijf Hamoen in Ameide realiseerden wij zeven schitterende koopappartementen, naar een ontwerp van Architektenburo Bikker. De ruime woningen aan de Lekdijk geven een prachtig uitzicht op de Lek en Uiterwaarden. Aan de achterzijde kijken de bewoners uit op het dorp.

Het pand heeft een souterrain met parkeergarage en bergingen. De appartementen bevinden zich op de begane grond en de 1e verdieping – drie appartementen per bouwlaag – met op de 2e verdieping een prachtig penthouse.

Luxe en comfort zijn kenmerkend voor dit project en dat zie je terug in de afwerking. In het metselwerk hebben onze vakmensen klassieke detailleringen aangebracht die voor diversiteit in de gevels zorgen. Verder zijn de appartementen duurzaam uitgevoerd met warmtepompen en hoogwaardige isolatie met thermische schil. Ook de twee trappenhuizen en twee liftopgangen dragen bij aan de hoge comfortwaarde. Bewoners hebben hierdoor riant uitzicht op de Lek én het dorp. Zo hebben we onze belofte waargemaakt.

Meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Gerelateerde projecten

Barendrecht
De Nieuwe Botter
Utrecht
Maliespoor