Van kantoorpand tot luxe appartementen

Een grote uitdaging was het project aan de Maliebaan in Utrecht – de transformatie van een voormalig kantoorpand tot luxe appartementen, grenzend aan de spoorlijn naar het Spoorwegmuseum. We hadden een zeer krappe toegang via een slechts drie meter brede doorgang tussen de statige herenhuizen van de Maliebaan. Met slimme oplossingen hebben we de transformatie met minimale overlast gerealiseerd.

Vanwege de zeer korte bouwtijd hebben we al in de ontwerpfase de gevels van het oude pand verwijderd. Aan de bestaande constructie brachten we vervolgens nieuwe gevels en prefab betongalerijen met prachtige geperforeerde hekwerken aan. Het bijzondere ontwerp is van Studio In Motion.

De appartementen zijn hoogwaardig afgewerkt, inclusief definitieve vloer- en wandafwerking. Zelfs de gordijnen waren bij oplevering al opgehangen. De appartementen zijn aangesloten op de stadsverwarming.

We zijn trots op het prachtige eindresultaat voor Bridges Real Estate: hoogwaardige appartementen op een schitterende locatie. Een mooi voorbeeld van duurzaam hergebruik.

Meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Gerelateerde projecten

Nieuwegein
Cityview
Amsterdam
Barts