Met trots, vakmanschap en passie

Op een landelijke locatie tussen de weilanden in Hagestein hebben we een oude woning vervangen door een comfortabele nieuwe villa met prachtige details. Onze eigen vakmensen hebben dit met veel passie uitgevoerd.

Ons vakmanschap hebben we ingezet voor de mooie detailleringen van hardsteen en voor het bijzondere metselwerk, voor de geprofileerde goten en verfijnde aftimmeringen. Ook de binnenafwerking is strak met mooie details. Dat kunnen onze mensen goed! Onze ambachtslieden en projectleider hebben meegedacht om het soms net even anders en daardoor nog beter te doen.

Intern verzorgen wij de praktijkopleiding voor het vakmanschap dat op dit soort projecten wordt gevraagd. Onze voormannen zijn vrijwel allemaal erkende leermeesters die jonge enthousiaste leerlingen de ambachtelijke kneepjes van het vak bijbrengen tijdens hun leer-werktraject. Als vaste kracht ontwikkelen ze zich verder en worden zo waardige opvolgers van onze seniore vakmensen. Zo houden we de expertise in eigen huis.

We zijn er trots op dat we deze prachtige woning met mooie details en veel comfort voor een van onze vaste relaties mochten realiseren. De landelijke villa met bijgebouwen, ontworpen door Architectenbureau Otto ter Stege, is voorzien van duurzame installaties en heeft een hoge isolatiewaarde. Altijd kwaliteit leveren, daar staan we voor!

Van Leeuwen weet precies wat wij willen, tot de laatste spijker aan toe. Ze zijn van het eerste tot het laatste steentje aanwezig. Dat is kwaliteit.”

Meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Gerelateerde projecten

Meerkerk
Boerderij De Hoek
Groot-Ammers
Moderne villa