Passende uitbreiding, soepele uitvoering

Karwei in Bussum is een succesvol filiaal dat graag wilde uitbreiden. In het bouwteam met dedato ontwerpers en architecten dachten we mee om de constructie mooi aan te laten sluiten op het bestaande pand van de bouwmarkt en passend bij de nieuwe winkelinrichting.

De ‘bouwmarkt met smaak voor klussen en inrichten’ heeft een groot assortiment voor doe-het-zelvers, uiteenlopend van verfmaterialen, behang en vloeren, tot meubels, verlichting, woonaccessoires en tuinartikelen. De uitbreiding van het pand in Bussum heeft de kenmerkende luifel en beplating van houtnerfstructuur gekregen, waardoor het al aanwezige en nieuwe deel een mooi geheel vormen en goed passen bij de omgeving.

Het verruimde pand heeft een oppervlakte van 3.041 m2 – inclusief de uitbreiding van 751 m2 – en biedt mooie overzichtelijke winkelruimte, met daarnaast plek voor de zaagloods en de opslag. Onze denkkracht zetten we graag in voor een slim en mooi ontwerp en een soepele uitvoering waardoor de winkel snel weer op volle toeren kon draaien.

Meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Gerelateerde projecten

Barendrecht
Outdoor XL
Meerkerk
Zwijnenburg