Projecten met maatschappelijke waarde

De Hervormde kerk aan de Kerkstraat in Meerkerk was te klein geworden. Vrijwilligers – waaronder onze oud-eigenaar Piet van Leeuwen – zetten de schouders eronder om een mooie uitbreiding te bouwen, ontworpen door KDE architecten. Wij hielpen deze enthousiaste gemeenteleden graag een handje bij dit maatschappelijke project onder leiding van de kerkelijke Bouwcommissie. Inmiddels hebben we ook kleinschalige woningbouw op de voormalige pastorielocatie gerealiseerd.

De oude consistorie is verwijderd, om ruimte te creëren voor de nieuwbouw van de kerk waarin de consistorie weer een plek heeft gekregen. Dankzij alle inspanningen heeft de gemeenschap het ruimere gebouw inmiddels in gebruik kunnen nemen. Als Meerkerkse aannemer zijn we er trots op dat we een bijdrage mochten leveren, in samenwerking met de vrijwilligers.

Dankzij het grote onderlinge vertrouwen gunde de Bouwcommissie ons ook de nieuwbouw van de ‘pastorie’ en twee comfortabele seniorenwoningen op de voormalige pastorielocatie. Uiteraard volgens alle hedendaagse duurzaamheidseisen en volledig passend bij het lokale straatbeeld. De nieuwe woningen zijn daardoor een mooie toevoeging aan de dorpskern van Meerkerk.

Meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Gerelateerde projecten

Leerdam
Bijbelstichting
Kinderdijk
Entreezone