Denkkracht en creativiteit voor een mooi en betaalbaar ontwerp

De nieuwe entreezone Kinderdijk bestaat uit een ontvangstgebouw voor groepen, twee educatieve gebouwen en een prachtig glazen bezoekerscentrum. Stichting Werelderfgoed Kinderdijk (SWEK) stond voor de uitdaging om met het architectonische ontwerp binnen het budget te blijven. Daar hadden wij wel oplossingen voor!

Na uitgebreid overleg boden we een nieuw constructief ontwerp aan. Dit met grote besparingen op de installaties, de constructies en de kelder met damwand en onderwaterbeton. Natuurlijk door samen te werken met onze vaste partners. Het budget was vastgesteld en gaf geen extra ruimte, terwijl het architectonische ontwerp van M& DB Architecten op hoofdlijnen intact moest blijven. Daaraan hebben we voldaan, want we begrepen hoe belangrijk dit voor de stichting was. We hebben het plan binnen het budget gerealiseerd.

De negentien molens van Kinderdijk hebben een mooie entreezone gekregen. De waarde voor Nederland én voor de regio is groot. Daar dragen wij als regionale betrokken partner graag onze expertise aan bij.

Meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Gerelateerde projecten

Meerkerk
Hervormde kerk
Leerdam
Bijbelstichting