‘Onzichtbare’ uitbreiding in staal en glas

Met een nieuwe constructie boven op het bestaande pand aan de Danzigerkade kreeg dedato ontwerpers en architecten er flinke kantoorruimte bij. De 3000 m2 uitbreiding voerden wij uit met Cortenstaal, een verspringende dakvorm en een prachtige glazen gevel, passend bij de bestaande uitvoering.

Dedato was uiteraard zelf de ontwerper van de twee nieuwe kantoorlagen en in het bouwteam leverden wij onze bijdrage aan de uitwerking van het ontwerp en de constructies. Met onze vaste co-makers en de lokale stakeholders stemden we de logistieke stromen af, want de bouwlocatie lag direct aan de straat waardoor alle logistieke bewegingen vanaf de openbare weg hebben plaatsgevonden.

Het opvallende pand is een mooi geheel, alleen nu 29 meter hoger. Het nieuwe deel is eveneens voorzien van duurzame installaties en een hoge isolatiewaarde. Dedato – ontwerpbureau voor architectuur, interieurs, retail, grafische vormgeving en interactieve media – heeft extra ruimte gekregen om bedrijfsidentiteiten en merken te versterken. We vinden het bijzonder dat we niet alleen mét maar ook vóór onze samenwerkingspartner zo’n mooie opdracht hebben mogen realiseren.

Meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Gerelateerde projecten

Houten
AB Midden Nederland
Hoofdkantoor Perflexxion
Berkel en Rodenrijs
Perflexxion