Duurzaam bouwen met energieprestatiegarantie

Zaltbommel is een mooi stukje rijker, want in De BinnenVergt zijn er 22 sfeervolle koopwoningen en 12 energieneutrale huurwoningen bij gekomen, in opdracht van Bazalt Wonen. Uiteraard mooi passend bij de gemoedelijke sfeer in de wijk. Wij namen in het bouwteam de afbouw van de ruwbouw voor onze rekening.

Oude portiekwoningen hebben plaatsgemaakt voor dit nieuwe deel van De BinnenVergt. Naast de koop- en huurwoningen hebben we enkele vrolijk gekleurde luxe appartementen gerealiseerd. Het ontwerp van architectenbureau Mulleners + Mulleners sluit mooi aan bij de andere woningen in de wijk, met rijke en klassieke detaillering. Onze ambachtslieden hebben met veel plezier hun vakmanschap ingezet.

De deels vrijstaande en deels geschakelde koopwoningen zijn, evenals de nul-op-de-meter huurwoningen, uitgerust met een warmteterugwininstallatie en een bodemwarmtepomp voor het leveren van warm water en het duurzaam verwarmen en koelen van de woningen. Ze zijn tevens voorzien van pv-zonnepanelen en hoogwaardige isolatie met thermische schil.

We zijn trots op dit laatste stukje De BinnenVergt: sfeervolle woningen die herinneren aan oude tijden, met het comfort van nu en met de moderne voorzieningen voor een duurzame toekomst.

Meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Gerelateerde projecten

Genderen
Ruiterhof
De Weide Meerkerk
Meerkerk
De Weide