Multifunctioneel hart van het gebouw

Als een solide baken steekt de nieuwbouw boven de andere delen van de Gereformeerde Bijbelstichting uit. De uitbreiding van 1.140 m2 biedt plaats aan een bibliotheek, een multifunctionele zaal en een magazijn. De kubusvorm is goed zichtbaar en het ontwerp van Lengkeek architecten en ingenieurs is mooi ingetogen, passend bij de aanwezige stijl en de omgeving.

Met onze goede werkvoorbereiding en vastgelegde werkmethodes zorgen we altijd voor een soepele uitvoering. Uiteraard met zo min mogelijk overlast voor de gebruikers van het bestaande pand en de omwonenden. We luisteren goed en bedenken oplossingen die binnen het budget passen. De maatschappelijke kosten moeten immers zo beperkt mogelijk blijven. Tegelijkertijd willen we oprecht iets goeds neerzetten.

De verschillende ruimtes in de nieuwbouw vragen om verschillende voorzieningen en daar hadden we oog voor. Met een efficiënte inrichting en comfort is de nieuwbouw een inspirerende aanvulling op het onderkomen van de Gereformeerde Bijbelstichting. We zijn blij dat we hieraan ons steentje konden bijdragen.

Na deze uitbreiding kregen we opnieuw het vertrouwen: we mochten ook aan de slag met de verbouwing van de patio in dit nieuwe deel tot expositieruimte. Dit vervolgproject hebben we in bouwteam gerealiseerd.

Meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Gerelateerde projecten

Meerkerk
Hervormde kerk
Kinderdijk
Entreezone