Transparantie in het gebouw en de samenwerking

Het nieuwe hoofdkantoor van uitzendbureau AB Midden Nederland heeft met de mooie glazen gevels, afgewisseld met een houten constructie en een groene gevel, een open uitstraling gekregen. Openheid is ook kenmerkend voor onze samenwerking om de nieuwbouw te realiseren.

De inzage in ons calculatiedossier was doorslaggevend om ons het project te gunnen. Transparantie is immers een belangrijke factor voor constructieve samenwerking op basis van onderling vertrouwen, ook voor bouwteamprojecten als deze.

Het pand, ontworpen door Architektenburo Huub van der Zee, is voorzien van groene gevelelementen, groene daken, vele plantenbakken en beplanting in de trappenhuizen. Onze eigen timmerlieden hebben hun vakmanschap ingezet voor de vele houten betimmeringen die het pand extra warmte geven. De enorme glazen gevels, houten spanten aan de buitenzijde en de monolithische vloeren zorgen voor een bijzondere uitstraling van dit eigentijdse gebouw. Het bestaat uit circa 2.000 m2 kantoorruimte en circa 1.000 m2 bedrijfshal met opslag, en is voorzien van duurzame voorzieningen als pv-zonnepanelen op het dak en warmtepompen.

AB Midden Nederland biedt werving & selectie, uitzendwerk, detachering en bedrijfsverzorging en bemiddelt hiervoor met tijdelijk werk, seizoensklussen en vaste banen. Het uitzendbureau richt zich van oorsprong op de agrarische sector en inmiddels ook op de techniek, bouw & infra, logistiek, groenvoorziening en voedingsmiddelenindustrie.

Als coöperatieve onderneming heeft AB Midden Nederland samenwerking hoog in het vaandel staan en dat is een belangrijke waarde die we met elkaar delen.

Meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Gerelateerde projecten

Amsterdam
Dedato
Hoofdkantoor Perflexxion
Berkel en Rodenrijs
Perflexxion