19 oktober 2022

Oplevering woonvoorziening

18 oktober is de woonvoorziening voor jongeren binnen het Autisme Spectrum Stoornis (ASS) en hieraan gerelateerde zorgvragen opgeleverd! De splinternieuwe woonvoorziening in het centrum van Beneden-Leeuwen bestaat uit 21 appartementen, 2 gezamenlijke woonkamers en een teampost voor begeleiding.

We hebben dit project in bouwteam gerealiseerd, waar zelfs de eindgebruiker Jacky Gerrits onderdeel van uitmaakte. Hierdoor waren de juiste partijen al in een vroeg stadium betrokken, wat heeft gezorgd voor een geweldig resultaat en een prettige projectdoorloop. Duurzame installaties, waaronder een warmteterugwin (WTW)-installatie, ruim voldoende PV-panelen en een warmtepompinstallatie met vloerverwarming zorgen voor een energieneutraal gebouw.

Met de realisatie van deze woonvoorziening op initiatief van Stichting WiFinn, een stichting opgericht door ouders van kinderen binnen deze zorgvraag en in opdracht van De Kernen zijn wij trots op dit maatschappelijke project. We zijn blij dat we mochten bijdragen om deze mooie droom van de stichting werkelijkheid te laten worden.

Deel dit bericht:
Terug naar nieuwsoverzicht