19 mei 2022

Oplevering 160 woonzorg eenheden in Tiel

Bij SZR in Tiel zijn de laatste puntjes op de i gezet. De upgrading van circa 160 eenheden bij woonzorg- en behandelcentrum Vrijthof in Tiel, verdeeld over zes deelfases, is afgerond.

Planning
De upgrading hebben we zorgvuldig gepland, zodat bewoners en personeel zo min mogelijk overlast ervaarden. Door de toepassing van zes deelfases, waren wij in staat iedere fase tussentijds op te leveren en konden de bewoners verhuisd worden.

Wooncomfort
Naast de upgrading van de interne ruimtes hebben wij een ruim gemeenschappelijk balkon kunnen realiseren en hebben we het terras bij het hospice vergroot. Alles met oog voor de bewoners van Vrijthof.

Voor een afdeling hebben we zorgdomotica toegepast: het technische hulpmiddel “Leefcirkel”, waarmee het wooncomfort en veiligheid voor deze specifieke afdeling wordt vergroot. De bewoners van deze gesloten afdeling kunnen zich vrij door een deel van het pand bewegen. Toepassing van diverse specifieke sensoren in het gebouw die zorgmedewerkers inseinen, het dragen van een sensor door de bewoners en extra geautomatiseerde deuren in het gebouw maken dit mogelijk.
 


De opdracht is in bouwteam aangenomen en we zijn blij dat we weer het vertrouwen hebben gekregen van Stichting Zorgcentrum Rivierenland!

Deel dit bericht:
Terug naar nieuwsoverzicht