20 september 2022

Kindcentrum Hoef en Haag geopend!

Het mooie Kindcentrum Hoef en Haag is officieel geopend. Het was al even in gebruik, maar door de officiële opening werd dit nog eens feestelijk gevierd en was het eindresultaat te bewonderen voor genodigden. Met de komst van het Kindcentrum heeft het nieuwe dorp Hoef en Haag haar eerste basisschool en kinderopvang.

Hart van het dorp
Het Kindcentrum kenmerkt zich door de markante toren, welke vanuit veel windstreken zichtbaar is en het hart van het dorp vormt. Door de bijzondere detaillering en toepassing van verschillende hellende en platte daken krijgt het schoolgebouw een speelse uitstraling. Het Kindcentrum biedt ruime lokalen op de begane grond en de eerste verdieping, een ruime knutselzolder en een gymzaal. We wensen het team en alle kinderen veel werk- en speelplezier!

Duurzaam
Het gebouw is voorzien van 342 pv-zonnepanelen op het dak en een lucht/warmtepomp voor warmte en koeling. Verder zijn er zonneschermen, ledverlichting, bewegingsmelders en een slim klimaatsysteem voor een hoge duurzaamheidswaarde. Ook aan de luchtdichting is vanwege de verschillende detailleringen extra aandacht besteed om een hoogwaardig resultaat te bereiken.

Deel dit bericht:
Terug naar nieuwsoverzicht