21 september 2023

Hoogste punt viering met toekomstige bewoners van De Gouwe Hoeck in Barendrecht

We vierden met veel trots en plezier het hoogste punt van De Gouwe Hoeck, samen met de toekomstige bewoners. Het was een feestelijke middag met hapjes en drankjes, en natuurlijk het moment waarop de vlag werd uitgerold door één van de kopers. Dankzij de zorgvuldige voorbereiding van het projectteam, konden de kopers hun nieuwe woning bekijken. Zelfs de keukens waren met verf op de vloer gemarkeerd, zodat ze een goede indruk kregen van de ruimte en de mogelijkheden.

We zijn druk bezig met de afbouw de van 4 startersappartementen, 6 royale appartementen en 2 luxe penthouses, en we zijn inmiddels begonnen met de afbouw. De realisatie vormt voor ons een uitdaging op deze postzegellocatie. Onder het gebouw is een parkeerkelder gerealiseerd voor het parkeren van auto’s van de bewoners.

De woningen zijn voorzien van duurzame installaties, waaronder ventilatie met warmteterugwinning en verwarming door middel van een warmtepomp. Meerdere appartementen hebben ruime balkons. Het afwerkingsniveau van het gebouw is luxueus te noemen, met een verscheidenheid aan toegepaste materialen.

Het gevelmetselwerk heeft zowel qua kleur als structuur een warme uitstraling. De vormgeving van het appartementengebouw is ontworpen door De Roon Architecten. We verwachten op te leveren in het eerste kwartaal van 2024.

Deel dit bericht:
Terug naar nieuwsoverzicht