20 oktober 2022

Het Rotterdamse Les Beaux Jours is opgeleverd

Deze week kregen de eigenaren van de zeven luxe levensloopbestendige appartementen in Kralingen de sleutel. Het appartementencomplex is in bouwteam gerealiseerd met o.a. RoosRos Architecten.

Levensloopbestendig
De zeven duurzame appartementen zijn gerealiseerd in het Rotterdamse Kralingen. Het ontwerp met de aardse tinten gecombineerd met licht metselwerk en het donkere dak zorgen dat het appartementencomplex mooi past in de bestaande groene en waterrijke omgeving. De architectuur van het kleinschalige complex sluit aan bij die van de huidige villa’s aan de De Lairesselaan, waarbij de gevarieerde kapvormen en het geprononceerde metselwerk de karakteristiek van gebouw bepalen. Het parkeerterrein en de toegang van de woningen wordt afgesloten met een hek, om de veiligheid en het luxe gevoel te evenaren.

De duurzame installaties zoals de vloerverwarming aangestuurd door een individuele warmtepomp per appartement en de geïntegreerde zonnepanelen op de daken zorgen voor energiezuinig en comfortabel wonen. Wij wensen alle eigenaren veel woonplezier toe!

Deel dit bericht:
Terug naar nieuwsoverzicht