7 juli 2022

Erik van Erk: “In korte tijd kunnen we samen veel realiseren”

Aan de Larenweg in ’s-Hertogenbosch wordt een royaal bedrijfsgebouw van zo’n 6.600 m² gerealiseerd. De doordachte materiaalkeuze en de technische installaties zorgen ervoor dat dit bedrijfsgebouw duurzaam gerealiseerd wordt. Het pand is multifunctioneel inzetbaar als magazijn en kantoorruimte en wordt naar verwachting in het eerste kwartaal van 2023 opgeleverd.

Samen met Erik van Erk, eigenaar van Erik van Erk Projectontwikkeling, is dit project tot stand gekomen. Erik is een onafhankelijke en creatieve projectontwikkelaar waar wij al diverse projecten samen succesvol mee realiseerden. Het meest recente gezamenlijke project dat wij onlangs hebben opgeleverd is appartementencomplex De Nieuwe Botter in Barendrecht. We vragen Erik naar het project aan de Larenweg te ’s-Hertogenbosch en de samenwerking met Aannemersbedrijf P. van Leeuwen.

Waar vindt dit project haar oorsprong?
“Aan deze braakliggende locatie wilde mijn klant graag een duurzame, passende invulling geven. Dit ruime perceel leent zich perfect voor een multifunctionele bedrijfshal.  Zo kwamen we al snel uit bij onze vaste bouwpartners: RoosRos Architecten voor het ontwerp en Aannemersbedrijf P. van Leeuwen voor de realisatie.”

Hoe typeer je de samenwerking?
“Dit gaat al 10 jaar goed en ik hoop dat dit de volgende 10 jaar goed blijft gaan. Dankzij onze lange samenwerking kennen wij elkaar goed en weten we wat we aan elkaar hebben. Ik weet dat Aannemersbedrijf P. van Leeuwen alles op alles zet om naar volle tevredenheid, en tegen een realistische prijs, de opdracht te voltooien. Juist nu, met de stijgende materiaalprijzen ben ik blij dat we in gesprek gaan en blijven om ons gezamenlijke doel te realiseren.
Ook dit project realiseren we in bouwteam. We hebben aan weinig woorden genoeg, dus lange vergadering zijn overbodig. In korte tijd kunnen we samen veel bereiken. Dat werkt prettig!

Is de bedrijfshal verhuurd?
Inmiddels hebben de eerste geïnteresseerde huurders zich gemeld. Mocht u interesse hebben, kunt u contact opnemen met RSP Makelaars in ’s-Hertogenbosch.

Deel dit bericht:
Terug naar nieuwsoverzicht