12 oktober 2023

Contractondertekening: nieuw bedrijfspand voor Bekmn in IJsselstein

We zijn trots om weer een nieuw bedrijfspand in IJsselstein te mogen bouwen. Deze week is het contract voor het nieuwe bedrijfspand van Bekmn, Bouw & Kozijnen Midden-Nederland in IJsselstein ondertekend door de eigenaren Tobias Waardenburg en Roy van der Voort van Bekmn en door Cees den Otter, directeur van Aannemersbedrijf P. van Leeuwen

Het bedrijfspand krijgt straks een kantoorgedeelte van 340 m2 en een hal van 960 m2. De ene helft wordt straks gebruikt als timmerwerkplaats, terwijl de andere helft dient als werkruimte voor het bouwbedrijf van Bekmn. Wij leveren het bedrijfspand casco op, omdat hun eigen ervaren vakmensen de afbouw verzorgen. Bekmn staat bekend om hun hoogwaardige houten maatwerkproducten, vervaardigd in hun eigen timmerfabriek, variërend van kozijnen tot lijstwerk. Daarnaast verzorgen ze ook verbouwingen en restauraties van woningen voor hun particuliere klanten.

RoosRos Architecten heeft het bedrijfspand ontworpen met een natuurlijke uitstraling door de houten gevel, afgewisseld met stalen sandwichpanelen die een industriële look geven. De luifel maakt het ontwerp tot een mooi geheel.

.Jelle van Leeuwen, projectleider/werkvoorbereider, is al volop bezig met de voorbereidingen, inkoop en detailleringen om in november 2023 met de bouw te beginnen. Dit project wordt uitgevoerd naast het bedrijfsverzamelgebouw van 2500 m2 dat momenteel in uitvoering is. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking in het bouwteam.

Deel dit bericht:
Terug naar nieuwsoverzicht