28 april 2022

De bouw van WiFinn bereikt hoogste punt

Bij woonvoorziening WiFinn hangt de vlag in de nok. Vorige week bereikte de bouw van deze woonvoorziening in Beneden-Leeuwen het hoogste punt. Dit werd gevierd samen met de initiatiefnemer(s), toekomstige bewoners en hun ouders. Er was gelegenheid om in de diverse ruimtes een kijkje te nemen en voor de liefhebber was er friet of een broodje van de foodtruck.

Woonvoorziening
WiFinn is een woongroep in Beneden-Leeuwen waar jongeren met het Autisme Spectrum Stoornis (ASS) beschermd en met begeleiding zelfstandig kunnen wonen. Het is een particulier initiatief van ouders met jongeren met deze zorgvraag.

Complete appartementen en duurzame faciliteiten
De woonvoorziening heeft na oplevering 21 appartementen. Ook worden er twee gemeenschappelijke woonkamers, een teampost met slaapwachtruimte en twee bergingen gerealiseerd. Dit duurzame gebouw wordt gerealiseerd in bouwteam, bestaande uit voornamelijk vaste partners. Na oplevering is de woonvoorziening energiezuinig, mede door de uitgebreide PV-installatie met ruim 207 PV-panelen en de warmtepompinstallaties. Wij zijn trots dat wij mogen bouwen aan de nieuwe woonvoorziening voor deze jongeren!

Deel dit bericht:
Terug naar nieuwsoverzicht