contractondertekening voor 20 sociale huurappartementen De Dusse in Dussen
29 juni 2023

Bazalt Wonen en Aannemersbedrijf P. van Leeuwen tekenen overeenkomst voor realisatie 20 sociale huurappartementen in Dussen

Mooi nieuws! Op 29 juni 2023 zijn de contracten voor de realisatie van het appartementencomplex De Dusse, in opdracht van Bazalt Wonen, ondertekend door Gerrit Breeman van Bazalt Wonen, Joost de Korte van Van Leeuwen en Wim Beijer van Van Gammeren’s Installatiebedrijf.

Appartementencomplex De Dusse
Het appartementencomplex aan de Schalkenwerf in Dussen wordt straks vier bouwlagen hoog en bestaat uit twintig vrijwel energieneutrale sociale huurappartementen. De woningen zijn voorzien van een keuken, badkamer, toilet en ruim balkon. De woonoppervlaktes variëren van 60 tot 84 m2. Alle appartementen hebben een individuele berging op de begane grond en zijn bereikbaar via de centrale hal met de lift. Het complex heeft oplaadpunten voor elektrische fietsen. Naast het gebouw zijn er autoparkeerplaatsen aanwezig. Het complex kenmerkt zich door een stijlvolle architectuur, ontworpen door New-Ton Architecten Giessenburg. Er zijn fraaie gevels inclusief zinkwerk en prefab betonnen kaders rondom de kozijnen, evenals passende schuine daken toegepast.

Duurzaamheid
De duurzame appartementen zijn straks voorzien van een waterwater-warmtepomp met een individuele bodemlus en boiler. Dit zorgt voor een koelere woningen in de zomer. In de winter kan de woning op een lagere temperatuur verwarmd worden, hierdoor wordt er energie bespaard. De appartementen worden geventileerd door een warmte-terugwinsysteem, hierdoor hebben de toekomstige bewoners een comfortabel en gezond binnenklimaat. De schuine daken van De Dusse zijn voorzien van zonnepanelen.

Locatie Zandweide
Het gebouw wordt het sluitstuk aan de rand van de nieuwbouwlocatie Zandweide. Het is prachtig gelegen aan het water met uitzicht over de groene weilanden. Op deze locatie hebben we eerder eengezinswoningen voor Bazalt Wonen gerealiseerd.

De toekomstige huurders zullen straks op een prachtige locatie wonen, in comfortabele appartementen. Dankzij de goede en voorspoedige samenwerking met alle betrokken partijen starten we in juli 2023 met de bouw.

Deel dit bericht:
Terug naar nieuwsoverzicht