22 september 2022

Afrondingsfase bloX21 Houten

Op bedrijventerrein de Kruisboog in Houten wordt in bouwteam het bedrijfsappartementengebouw van “bloX21” duurzaam gebouwd. De units variëren van 75 tot 300m2, verdeeld over twee verdiepingen. De steigers zijn (grotendeels) verwijderd, waardoor de mooie gevels zichtbaar zijn.

BloX21
BloX21 krijgt door het gebruik van rustieke gevelstenen en toepassing van verticaalgerichte beplating een moderne uitstraling. De ruime groenstroken grenzend aan de bedrijfsappartementen vormen een mooi en rustig geheel. Op de verdieping kan er voor enkele units een terras of dakterras gerealiseerd worden. Voor een aantal units mogen wij na oplevering de afbouw realiseren.   

                                                    
Het project wordt duurzaam gebouwd en de terreininrichting wordt voorzien van waterdoorlatende bestrating en er worden waterbuffers gerealiseerd, zodat het regenwater infiltreert in de bodem. Er zijn nog enkele bedrijfsappartementen beschikbaar. Neem voor meer informatie of interesse contact op met Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting B.V. in Houten.  

Deel dit bericht:
Terug naar nieuwsoverzicht