skip to Main Content

Nieuwbouw Lingehof in Beesd

Aannemersbedrijf P. van Leeuwen heeft in samenwerking met RoosRos Architecten opdracht gekregen voor het ontwikkelen van een nieuw zorgcentrum Lingehof in Beesd. Dit door middel van een Design en Build contract. Het bijzondere aan dit project is dat het zorgcentrum een brede maatschappelijke betekenis heeft in het dorp. Dat komt terug in het ontwerp door een centrale ontmoetingsruimte die breed inzetbaar is.

De Lingehof is een gebouw dat op de toekomst is voorbereid. Door een slimme constructie zijn de tussenwanden van de appartementen niet dragend, zodat de appartementen in de toekomst eenvoudig aangepast kunnen worden. De materialen zijn degelijke en beproefd waardoor een lange levensduur en weinig onderhoud is gegarandeerd. Bovendien is er in het ontwerp veel aandacht voor het beperken van energieverbruik en het gebruik van duurzame energie. Het bouwteam gaat voor een duurzaam gebouw zonder verlies van comfort voor de gebruikers. Het gebouw krijgt een aangenaam klimaat, goede akoestiek en installaties moeten eenvoudig bedienbaar zijn.

De sloopwerkzaamheden zullen eind september 2017 aanvangen, de realisatie van de nieuwbouw zal aansluitend plaatsvinden. Wilt u op de hoogte blijven van de actuele nieuwsfeiten van dit project verwijzen we door naar de facebookpagina. klik hier

share

TwitterFacebookLinkedIn

Copyright 2021 P. van Leeuwen | Realisatie Toon

Back To Top